OM PROJEKTET

Lyt på gaden

Lyt til stedets stemmer

2400 NV skaber muligheden for at udforske en bydel gennem vandring og lydreportager. Som bruger kan du få et indblik i livet på kvarterets forskellige steder gennem lokale stemmer. På forskellige steder i kvarteret er der lavet reportager om lokales brug og opfattelse af de enkelte steder. De er alle produceret af mig, Ole Fugl Hørkilde. Du kan lytte til fortællingerne fra stederne i kvarteret her på siden, som var de radioreportager, men det er en opfordring til at komme ud og opleve og lytte til byen.

Udforsk kvarteret

Kvarteret er en sammensat størrelse af forskellige bygningstyper, industri og boligområdet, højhuse og villaer. Men brugeren skal selv udforske kvarteret ved at opsøge de enkelte steder og deres historier. På den måde er det ikke et fastlagt forløb gennem kvarteret, men en  mulighed for at udforske kvarteret gennem ens egne valg og præferencer. Dermed bliver brugeren meddigter af et fragmentarisk men nuanceret billede, der skabes af kvarteret gennem vandringen. Læs guiden for praktisk information.

Dynamisk audiowalk

2400 NV er en form for audiowalk, der giver brugeren større selvbestemmelse, da man som gående selv træffer valg om hvor man vil gå og hvad man vil lytte til. Den gåendes erfaring af steder vil blive påvirket af egne valg og gør den gående bevidst om sin deltagelse og ikke kun som observatør.

Et arkiv i kvarteret

Det skal fortløbende produceres reportager til projektet, så det med tiden bliver en større arkiv over steder og stemmer i Nordvestkvarteret. Projektet er bl.a. omdrejningspunktet for  mit speciale i Moderne kultur og Kulturformidling, der blev godtaget august 2011. Her sættes produktioner i et teoretisk perspektiv, hvor temaer som stedserfaring, vandringer i byen og auditiv formidling bliver taget op. Du kan se eller downloade specialet her: Nordvestarkivet.